Crossfit bij CrossFit 075

CrossFit is een trainingsmethode wat voor een ieder geschikt is. Ongeacht je leeftijd of trainingsachtergrond. Je start op je huidige niveau (een topatleet of een fervente bankzitter met Netflix en chips) en je wordt uitgedaagd om fitter te worden of om fit te blijven.

Ondanks de positieve resultaten wat CrossFIt met zich meebrengt, het is belangrijk dat je het leuk vindt en mensen om je heen hebben die je stimuleren. En dat vind je bij ons. Maar je moet het zelf eerst ervaren.

Stel niet uit, start met de Gratis Proefweek Crossfit

Zet die 1e stap en vul onderstaand formulier in. We nemen binnen 1 werkdag contact met je op voor een persoonlijke kennismaking.

 

CrossFit 075 in Wormerveer is dé plek voor Crossfit. Bij CrossFit 075 ben je verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om jou je doelstellingen te laten halen. Alle nieuwe leden starten met een Gratis Proefweek Crossfit.

Contact

CrossFit 075
Industrieweg 20D
1521 ND Wormerveer

075 737 0169
Gratis Proefweek Crossfit

Gratis Proefweek Crossfit

Geplaatst op: 2018-10-09

Benieuwd of Crossfit075 bij jou past? Ervaar het nu zelf!

Lees meer Meer nieuws
Zet de stap naar een Fitter lichaam met het Body Transformation Project

Zet de stap naar een Fitter lichaam met het Body Transformation Project

Geplaatst op: 2018-09-21

Zet de stap naar een Fitter lichaam met het Body Transformation Project van CrossFit 075! Klik hier voor alle informatie

Lees meer Meer nieuws

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.